101130



Sista november då gott folk! Kan inte fatta att det är sant, tiden bara flyger förbi. Det har ju inte blivit så mycket uppdatering nu på några dagar men jag har inte haft så mycket tid och ork till det tyvärr.

I helgen blev det arbete, på söndagen vaknade jag och det gjorde så fruktansvärt ont i mitt högra öga att jag inte kunde se ut genom det! Snacka om paniken man känner när man inte kan se! Så min kära pappa fick skjutsa mig enda till linköping för att få träffa en ögonläkare, till råga på allt var det full snöstorm så det var inte den trevligaste upplevelsen man kunde tänka sig. Men jag fick träffa en läkare iallafall och fick diagnosen "sår på hornhinnan"! Så nu blir det att ha vanliga glasögon ett par dagar och så en droppe ögondropp varje timme. Som tur är så verkar det läka väldigt bra för jag har inte ont längre, känns bara om man råkar peta i ögat, och vad ska man göra det för liksom.

Idag har jag också jobbat och nu på eftermiddagen har det blivit att ta hand om lite tvätt, ojojoj vad vuxen jag är =P. Men nu sitter jag här och lyssnar på musik och har det gott. Ska nog ta och hoppa in i duschen och sedan lägga mig i sängen och läsa lite, känns som en bra ide denna fruktansvärt kalla afton!

Hoppas att ni haft en trevlig helg och att er sista dag på november varit toppen. /jennifer

Tjejkväll med lillasyster

 

 



Jag är så tacksam för att jag har en sådan fin familj som jag har, bästa familjen i världen!
Efter jobbet idag gick jag hem till dem och fikade och pratade och hjälpte mamma med stallet, det var så skönt att träffa dem igen.
Sedan följde lillasyster med mig hem till norrköping och så gick vi ut och åt på kinarestaurang och hade det mysigt =). Synd att vår mellansyster inte kunna följa med, men det får vi ta en annan dag.
Det här var precis vad jag behövde idag känner jag, det var en tuff dag på jobbet och nu är jag helt slut!
Men imorgon är det på det igen...
Hoppas ni haft en bra dag! /Jennifer

101125

Godkväll mina vänner. Nu blir det läggdags för min del, är så sjukt trött och hängig att jag nog skulle kunna sov i flera veckor, men imorgon är det arbete igen och likaså i helgen så det är bara att bita ihop.

Jag har iallafall haft en riktigt lugn eftermiddag, städat lite här hemma men inget allt för ansträngande. Nu har jag precis sett klart Paradise Hotel, min kära vän och kollega Heidi åkte ju tyvärr ut idag men som hon själv sa så är hon nog ingen spelare. Det där programmet går ju ut på att vara falsk och att lura folk och sån är verkligen inte Heidi. Jag är stolt över dig gumman!

Godnatt gott folk. /jennifer

101124

Igår var jag mycket trött när jag till sist kom hem och orkade därför inte gå in på datan. Men det var en riktigt trevlig dag med shopping med vännerna och julbak med älsklingen och hans kompis. Här kommer lite bilder.








Snöstorm!

Det är bra fint med snö ändå!


Söta lillasyster



Hej mina vänner. Idag är det riktigt busväder ute! Snöstorm så det står härliga till, knappt så att man kan gå upprätt när vinden får tag i en. Skönt att jag inte behöver gå ut något mer idag. Nu ska jag titta på Paradise Hotell, ta en dusch och sedan gå och lägga mig och läsa i sängen, underbart! Imorgon blir det iväg extra tidigt till jobbet, har en dunderbeställning på 200 ostfrallor, gör iordning det ni ska ni se hur kul det är =P.

Jag hann med en snabb vända till familjen idag också, och kollade in vad de gjort med mitt gamla rum. Lillasyster har ju tagit över det och målat om och grejat så nu känner jag inte igen det, men snyggt blev det =).  /jennifer

101122

Godmorgon mina vänner. Idag vaknade vi till världens snöfall utanför fönstret, lite mysigt om ni frågar mig. Idag är det jobb som gäller igen, men jag börjar inte förän vid tolv så jag har lite tid att pyssla här hemma innan dess. Behöver springa upp till vinden med lite kartonger och grejer, om jag nu hittar däruppe i labyrinten, det är sjukt mycket förråd där uppe!

Såhär blev iallafall vardagsrummet när jag hade städat undan lite. (Det är meningen att vi ska byta ut den där fruktansvärda soffan, så oroa er inte!)

Före:

Efter:


Nyinflyttad!

Yes, nu sitter jag alltså här, i Isaks och min gemensamma lägenhet och myser =). Det har varit en hektisk helg men nu börjar jag äntligen komma iordning, i stort sett är alla mina grejer uppackade, förutom lite småprydnader och sånt som jag inte riktigt vet vart vi ska ha än.

Det känns så konstigt att faktiskt bo här nu, på riktigt. Att inte bo hemma hos mamma, pappa och mina småsystrar, det har ju alltid varit så. Men det känns också väldigt roligt och spännande.

Nu börjar en ny tid, ett nytt kapitel i mitt liv... nu är det upp till mig att göra den så bra den bara kan bli!

Hoppas ni haft en underbar helg! /jennifer

101119



Godmorgon, det har blivit en vana att uppdatera såhär på morgonen, tror alltid att jag kommer att ha tid att blogga på eftermiddagen också men det blir liksom aldrig av.

Igår efter jobbet umgicks jag med mina kära vänner, usch vad sällan vi ses. Men det var jättetrevligt, och jag fick reda på att en av mina vänner kanske ska flytta till Jönköping, Grattis Therese till det eventuella jobbet!
Då kommer ingen av oss att bo i samma stad längre, hur ska det gå?!

Idag är det arbete mellan 7.30-16.00 och sedan hem för fredagsmys med familjen, det här är sista kvällen innan flytten, imorgon kväll kommer jag vara "hemma i lägenheten"! Ojojoj vad konstigt det känns, men bra, men sorligt, men roligt, men... aja jag slutar nog där.

Hoppas ni får en riktigt bra fredag mina vänner, kanske att det blir ett inlägg ikväll =P. /Jennifer


101118



Så var det ny dag igen, och idag jobbar jag 8.00-16.30, skönt att slippa stänga butiken idag! Efter jobbet blir det en sväng till min kära vän Therese och sedan hem och packa ner lite av de sista grejerna, det är inte mycket, men lite smycken och papper och pärmar.
 
Inatt drömde jag om lägenheten och Isak, det var en riktigt bra dröm, och nu vet jag vart jag vill ha soffan, hoppas bara att rummet har samma mått som jag föreställde mig det i drömmen =P.
Åh nu börjar fjärilarna i magen komma, det är inte det att jag är så nervös längre, mer förväntansfull skulle jag vilja påstå. Jag hoppas att det kommer att bli bra det här, jag kan inte se varför det inte skulle det, men det är ju en helt annan sak att verkligen bo ihop än att ha det som vi haft det nu i tre år. Äsch, lite nervös kanske jag är ändå =P.

Hoppas att ni får en trevlig torsdag! /Jennifer

101117

Godmorgon mina vänner. Jag har i och för sig varit vaken sen sju imorse, eftersom att jag skulle följa lillasyster till skolan, det slutade med att vi tog bilen istället.
Så nu har jag tagit en lång och härligt dusch och sitter här och läser vad mina gulliga läsare har skrivit =).
Funderar på vad jag ska göra resten av förmiddagen, börjar ju inte jobbet förän om två timmar, men det ska nog ordna sig.

Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag ska flytta och det känns fortfarande helt overkligt, jag sov inne i stan igår och försökte föreställa mig att verkligen bo där, jag kan inte riktigt se det än men det är nog för att jag inte har mina grejer, det är ju väldigt mycket Isak över hela lägenheten så jag får se till att göra det till lite Jennifer också =P.

Hoppas att ni får en riktigt bra onsdag allihopa! /Jennifer

Grattis Pappsen!

Idag är det farsdag som ni nog alla vet, grattis alla pappor!

Och ett extra stort grattis till min egen far, den bästa som finns, du har alltid funnits där för mig och mina systrar och vi älskar dig så mycket.

Så nu blir det att åka och handla lite ingredienser till en tårta som jag tänkt baka till honom idag, kan lägga upp receptet senare =), hoppas det blir gott!

Hoppas ni får en mysig dag, och tar hand om era pappor extra mycket =). /jennifer

Sista helgen hemma!



Hej mina vänner, detta är en sorgens dag. Eller ja... inte riktigt sorgens dag kanske, men lite vemodigt är det allt. Nästa helg blir det flytt, på lördag går flyttlasset in till älsklingen i norrköping och det betyder att detta är den sista helgen som jag kommer att spendera här i huset som mitt hem! Lite hemskt egentligen, jag har bott i det här huset i tolv år, och med den här familjen i tjugo, och helt plötsligt ska man flytta ifrån det här huset och den här familjen och bo i ett nytt hus (lägenhet), och med en ny familj (min underbara pojkvän)! Usch vad skrämande det kan vara att växa upp och "bli stor".

Men den här helgen har jag bestämt för att göra så bra som möjligt, och den ska spenderas med min kära familj här hemma i söderköping.

Hoppas ni får en bra helg! /Jennifer

101110

Godmorgon världen, vilken underbar dag, tralala ... ja så vet jag inte hur den fortsätter riktigt, så mycket som jag lyssnade på Jimmy Jansson under mina tidiga ungdomsår kan man tycka att jag skulle kunna hela den låten men minnet är ju som en guldfisk... så nej.

Hur som helst. Idag ligger det ett decimetertjockt täcke av snö på marken och än så länge sitter jag inne värmen, men snart bär det av till jobbet, och jag ser inte fram emot att pulsa runt i den här blötsnön idag =(.
Men efter jobbet ska jag in till min älskade Isak så han får värma mig då.

Igår sorterade jag det sista av alla papper och småprylar som fanns på rummet, så nu är det bara det som finns på vindarna och i källaren kvar att packa, törs inte gissa på hur mycket det är! Vi har iallafall sagt att helgen 20-21 november ska jg försöka flytta in, helgerna efter det blir det nog en hel del jobb och man vill ju gärna komma iordning innan julstöket börjar.

Nej nu ska jag leta fram vinterkängorna! Hoppas ni får en trevlig onsdag mina vänner. /Jennifer

Snökaos









Usch vilket väder! Det har snöat precis hela dagen, och blåst. I vanliga fall tycker jag om snö, men inte i början av november, och definitivt inte den här blötsnön som kommer nu. Det blir blaskigt, moddigt och halt.

Jag har hela dagen kännt på mig att någon ska köra av vägen, någon som står mig nära, jag har varit orolig för det enda sedan i morse när jag först gick utanför dörren och kände hur halt det var. Eftersom min syster har praktik ute i Östra Husby var det så klart henne jag var mest orolig för.

Och mycket riktigt, jag kom hem till en djupt bekymrad mamma och en skakig och chokad lillasyster som precis blivit hemskjutsad av en snäll dam ute i Östra Husby eftersom att vår bil hade halkat av vägen!
Som tur var så var det bara bilen som tog stryk. Lillan kom undan med lite ont i nacken och ena benet. Åh jag är så otroligt tacksam för att det inte var allvarligare.

Så ni som bor i Östergötland och har tänkt ge er ut på vägarna idag.... GÖR DET INTE! /Jennifer

Pepparkakor!



Jaja jag vet, lite tidigt kan vissa tänka, men nej...  i november är det hög tid att börja baka ut första pepparkaksdegen, iallafall enligt mig.
Och det var precis vad jag och mina kära systrar ägnade oss åt igår förmiddag. Den här degen gör vi själva och jag måste säga att enligt mig är det den godaste degen som finns, prova själva så ska ni få se!

Ingredienser:
250 gram smör
250 gram socker
250 gram sirap
2 ägg
1 msk kanel
1 msk ingefära
1 msk bikarbonat
1 msk nejlika
700 gram vetemjöl

Gör såhär:
Smält smöret i en kastrull, tillsätt socker, sirap och kryddor och koka ihop.
Låt svalna.
Rör i äggen ett i taget.
Tillsätt till sist mjölet, lite i taget.
Låt stå svalt över natten.

Kall morgon

Burrr vad kallt det är idag, jag vill inte ens veta hur många grader det är ute! Igår var det en riktig slappdag, mys med pojkvännen, middag hos hans pappa, och film hela kvällen.

Idag får det bli andra bullar, hmm, bullar... kanske skulle ta och baka några. Aja, men lite städning här hemma ska det bli av iallafall, och sedan lite packning. Jag tog med mig några flyttkartonger från Isak så nu ska jag börja packa i lite böcker och annat.

Sedan ska jag på Oriflame-möte vid fyra och efter det hem till Isak och stanna över natten där. Kan inte fatta att helgerna går så fort, det är inte rättvist!

Hoppas ni har en fortsatt bra helg! /Jennifer


101106



Äntligen helg! Det känns som om den här veckan har varit extremt lång, jag är helt slut.

Men nu är det lördag och snart far jag in till älsklingen för att umgås med honom ett tag och ikväll blir det myskväll med familjen. Åh vad jag älskar helg! Synd bara att de ska gå så fort, två dagar är ju egentligen ingenting i jämförelse med de övriga fem som man jobbar på, tur att man har ett arbete man faktiskt trivs med! 

Hoppas att ni får en kanon helg mina vänner! /Jennifer 

 


We could do it even better in broken heels



Godmorgon mina vänner. Idag har jag bestämt mig för att börja dagen med lite sång, man blir ju trotts allt piggare av musik eller hur. Det har varit två riktigt sega dagar nu och jag har inte alls känt mig på topp, hoppas att dagen blir bättre, jag kanske till och med kan börja packa lite grejer i eftermiddag.

Det är allt som rör sig i mitt huvud för tillfället och det kanske är därför som jag känt mig lite stressad och disträ också, det är så mycket att tänka på innan flytten och för mig är det ett sånt stort steg att jag får lite svindel när jag tänker på det. Jag har alltid varit en familjemänniska och så fort jag behövt prata med någon eller behövt hjälp av något slag så har jag bara gått hem och pratat med mina föräldrar eller mina syskon. Jag kommer ju fortfarande kunna göra det, men att inte ha dem under samma tak kommer att vara väldigt ovant och säkert lite skrämmande i början. Hoppas att Isak tar hand om mig ordentligt =).

Usch vad jag håller på!... det kommer att bli super, det är bara jag som nojjar!
Nu ska jag lyssna på lite mer musik och sedan blir det iväg till arbetet.
Hoppas ni får en bra torsdag. /Jennifer

101101

Aaaaa.... det är redan november! Vart har detta år tagit vägen igentligen, sjutton vad fort det går när man har roligt! Nu sitter jag i soffan hemma hos älsklingen och ska snart pallra mig iväg till bussen för att göra lite nytta på jobbet, sedan blir det nog in hit igen i eftermiddag =).

Och nu gott folk kan jag med glädje meddela att om en månad kommer detta vara min lägenhet också, om en månad kommer vi att vara sambos!

Nej nu måste jag springa iväg, men jag hoppas att ni får en superdag allihopa. /Jennifer

RSS 2.0