Ännu en dag

Jösses vad denna dag gått fort! Jobbade mellan 6.30-12.30, sedan iväg till affären och efter det hem igen. Min lilla älskling har legat hemma i feber idag så jag köpte med lite gelehjärtan som tröst, är jag inte för gullig ;)?! När jag kom hem låg han och sov så jag lade mig bredvid och somnade jag också.

När jag vaknade var det dags att laga middag och sedan gå till friskis för ännu ett träningspass. Det blev ett medelpass idag också, så nu är jag sådär lagom trött och mör i kroppen. Ska bli skönt att gå och lägga sig!

Vilken händelserik dag va :P? /Jennifer

05.48

Jag älskar tidigare morgnar, man går upp alldeles pigg och glad och äter en god och näringsrik frukost, kramar om sin underbara älskling som ligger där och sussar så sött och sedan skuttar man på lätta ben bort till bussen! I wish!

Workout



Jag är helt slut! Jag kan ärligt säga att jag aldrig varit så här trött efter ett pass förut, jag och Amanda gick på ett medelpass på Friskis och Svettis, men om det här var medel så heter jag Kalle Anka, det var mycket jobbigare än så! Men skönt nu när det är över, känner att jag verkligen behövde träningen idag, iallafall efter den här helgen. Nu känner jag mig frisk och levande igen. /Jennifer

Hungrig!

Åh vad hungrig jag är, det är helt sjukt! Jobbigt att man inte har så mycket mat hemma då, måste gå och handla!

Gårkvällen blev riktigt skojig måste jag säga, drog hem ganska tidigt för jag var så himla trött, men fram tills dess hade jag det superskoj. Förfest hemma hos en tjej som hette Minna och sedan mötte vi upp några av Heidis kompisar på Manesa, de drog sedan vidare till Puls men jag gick och mötte upp min älskling och gick hem till en kompis och såg på film =). Blev tyvärr inga bilder med min kamera men jag kanske kan få tag på några från Heidi.

Nej nu blir det frukost! /Jennifer

Helg!


Så jäkla skönt med helg igen! Igår hade vi en liten hemmafest och det var så jäkla roligt, det kom en massa härligt folk som jag inte träffat förut och det är ju alltid kul. Blev inte så många timmars sömn inatt, så jag vet inte hur jag ska orka med att gå ut på krogen ikväll, men jag får väl ta en powernap (stavning?)senare. Ska möta lillasyster på stan senare för lite tips och smakråd om kläder till kvällen, behöver hitta någon snygg klänning eller liknande. Plus att jag är i stort behov av ett par nya jeans, såg nu att det är ett hål i det enda par jag har!
Hoppas att ni hade en kul fredagkväll och får en riktigt härlig helg. /Jennifer

RSS 2.0