Min lediga dag:

* Skjutsa Isak till träningen
* Städa i lägenheten och sortera garderoben
* Äta lunch hos Isaks pappa
* Gå på säljarmöte för Oriflame
* Handla mat
* Filmkväll med vänner

Jag älskar att vara ledig =P! /Jennifer

Bikini shopping i januari?


Marinblå från Ellos. Svart från H&M. Leopardmönstrad från Nelly.

I April blir det förhoppningsvis att resa iväg med mina tjejer på en riktigt skön solsemester, antagligen Grekland. Problemet är att jag inte har så gott om badkläder! Det är inte ofta jag börjar titta på badkläder redan i januari, men det finns faktiskt en hel del snyggt. Jag har suttit och klickat runt lite på internet nu och kollat, och jag tycker de här tre var riktigt snygga. Vad tycker ni? /Jennifer


Biokväll

Det är så härligt att få göra sig fin och ta på sig lite snygga kläder, det är ju inget jag lägger så mycket tid på när jag bara ska till jobbet och hem igen. Men sådana här kvällar får jag verkligen chansen att gräva lite djupare i garderoben och släppa ut håret som jag annars är tvungen att ha uppsatt när jag jobbar.



Ikväll blir det filmkväll med min fina vän Heidi. Vi ska se den nya filmen med Cher och Christina Aguilera, Burlesque. Jag har en känsla av att det kommer vara en riktigt bra film!
Häftigt att se de två tillsammans i en film som det här, jag tycker att båda är otroligt duktiga sångerskor men jag har aldrig sett dem i någon film förut, spänningen är på topp!

Hoppas ni får en riktigt trevlig kväll mina vänner. /Jennifer

 


Love is all around



Kärlek är det absolut finaste i världen, kärlek finns omkring oss hela tiden, och den som inte känner kärlek kan utan tvekan känna sig fattig.

Det finns så många olika typer av kärlek: kärlek till sin partner, kärlek till sin familj, kärlek till sina vänner, kärlek till djur, kärlek till sig själv, och till och med kärlek till materialla saker.

Men kärleken kan även vara jobbig ibland, för även om att känna kärlek är det härligaste som finns i detta liv så är olycklig kärlek bland det värsta. Som människa får man uppleva både och, det viktiga är att inte låta de tider med olycklig kärlek förstöra de tider med lycklig kärlek.

En del människor har så starka och traumatiska minnen från olycklig kärlek att de till sist blir rädda för att låta den lyckliga kärleken komma åt dem.

Nu låter jag som värsta flummiga människan som sitter här och pladdrar på om kärlek hela tiden, men åter en gång, det är det finaste vi har och jag är så rädd att fler och fler glömmer bort detta faktum. Jag är rädd att fler och fler gömmer sig bakom ytliga murar av höjdarkarriärer, pengar och droger för att slippa känna kärlek, för att undgå att bli sårade.

Så jag antar att det jag vill ha sagt med detta inlägg är: TA VARA PÅ KÄRLEKEN SÅ KOMMER DEN TA VARA PÅ DIG! /Jennifer

Älskade familj




Vad skulle jag vara utan min älskade familj? Inte mycket kan jag lova. Jag är otroligt lyckligt lottad som har en familj som älskar mig och bryr sig om mig.
Både min fantastiska familj som jag levt med under mina snart 21 år på denna jord, och den familj som jag fått nu på senare tid: min underbara pojkvän och hans familj.
Det är så väldigt viktigt att ta vara på varandra, och ibland känner jag att jag inte har varit det bästa på att ta hand om min familj nu när jag flyttat hemifrån och det vill jag be om ursäkt för!
Men jag vill att ni ska veta att ni betyder allt för mig, jag kommer alltid att finnas här för er. /Jennifer

En annorlunda kväll.



Vilken kväll det blev igår! Inte alls som någon av oss hade planerat, men väldigt trevligt om ni frågar mig. Först förfest hemma hos oss, sedan trubadurkväll på Highlander Inn. Tack grabbar och tjej för denna fredagskväll!


Min underbara älskling!


Min fina sambo!
Han var så gullig och lagade världens godaste köttfärsbiffar till mig idag när jag kom hem från jobbet. Nu blir det läggdags för min del, måste ju orka upp för att gå ännu en promenad imorgon  =).
Älskar dig över allt annat hjärtat mitt! Puss puss/Jennifer

Powerwalk

Godmorgon mina vänner. Den här dagen började jag med en härlig powerwalk i solen, så nu har jag laddat batterierna inför ännu en dag på bageriet =). Förstår inte varför jag inte gör såhär oftare, man blir ju så mycket piggare och gladare, plus att man får tid till att gå och samla tankarna. Det är så jäkla skönt, längtar till våren då man kan gå utan att vara rädd för att halka hela tiden också, idag var det verkligen snorhalt på sina ställen =/. Ikväll funderar jag på att ta ett yogapass också, får se om jag hinner.
Vad ska ni andra hitta på idag då? /jennifer

10 Januari



Godmorgon. Jag hinner med ett snabbt inlägg innan jag går till bussen, eller flyger till bussen är det nog snarare idag, det blåser något hemskt ute! Jag har vaknat flera gånger inatt för att det har tagit i så ja trott att taket ska lyfta nästan, och så har vår hamster Barney varit oväderssjuk också för han har bitit på gallret hela natten, så det har jag också vaknat av då och då. Men trotts min trötthet så tror jag att det här kommer att bli en bra dag. Såhär ser schemat ut:

*Jobb 6.30-14.00
*Träffa mina vänner Amanda och Therese
*Core pass 17.30-18.30

Efter det ska jag hem och mysa med Isak. Han har varit ute och träffat så mycket vänner och gjort annat nu ett par dagar så det känns som att man knappt hunnit umgås med honom, trotts att man bor tillsammans. Men idag slipper han inte undan =P!
Hoppas ni får en bra dag. /Jennifer

Godnatt mina vänner

Nu har Isak och hans vänner left the building för att gå till en annan kompis. Jag är däremot en hårt arbetande kvinna och behöver min nattsömn, imorgon är det upp vid fem igen för att jobba. Efter jobbet blir det att träffa Tessan och Amanda så jag uppdaterar igen när jag kommer hem.
Puss och godnatt!/Jennifer

Det här med nyårslöften



Det här med nyårslöften är något jag har satt upp för mig själv varje år, det brukar gå ett tag, ca 1-2 månader, men efter det så är man tillbaka i sina gamla dåliga vanor igen. Jag har nog faktiskt aldrig lyckats hålla ett enda av mina nyårslöften! Gör det mig till en dålig människa? Det säger iallafall en del om min karaktär eller vad tror ni, det jag har stora problem med är att hitta motivation och att hålla den uppe. Jag har haft godislöften, men vad är ett liv utan godsaker enligt mig så det höll jag ju inte. När jag var liten så bet jag mycket på naglarna, så det hade jag som ett nyårslöfte att sluta med, det gick ett tag men sedan började jag igen. Nu är det något jag växt ifrån men jag kunde inte hålla det som ett löfte till mig själv. Och sedan är det förstås alla löften om att börja ett nytt och hälsosamt liv, det är ju klassikern. Visst, det går ett tag, tills man till slut tycker att det där med att äta grönsaker istället för spagetti och havregynsgöt istället för smörgås är allt för tråkigt, då lägger jag av.

Jag undrar vad det krävs för mig att hålla min motivation uppe. Det här året, som alla andra, har jag sattsat på att lägga mitt nyårslöfte på min hälsa. Sedan jag gick ut skolan och började jobba (på bageri bör tilläggas) så har jag gått upp ett antal kilo, och jag har blivit otroligt ovältränad. Ni kanske kommer ihåg att jag för någon månad sedan skrev att jag skulle börja träna på riktigt och att min pojkvän skulle hjälpa mig. Nu under jul och nyårshelgerna har det där legat på is, och det har vi tyckt varit helt okej (vad är en jul utan god mat och godis liksom). Men nu är alla helger slut och vi har fortfarande inte tagit upp det där igen.

Nu i några dagar har jag verkligen haft ett sjunk på grund av att jag inte är nöjd med min kropp och min livstil, det har varit väldigt ångestladdat och jobbigt. Jag har gått med på en träningssida på nätet för att försöka peppa mig själv genom att föra statistik och jag har läst en massa artiklar och böcker om träning och hälsosam mat för att hitta inspiration. Och nu har jag den, jag har inspirationen, jag har motivationen, och jag har inga hinder att ändra på min livsstil (sjukdommar, brytna ben eller något annat). Men hur gör jag nu för att hålla i det här?!

Hur gör ni för att hålla er motiverade?

9 Januari

Nu sitter jag här i det mysiga köket hemma hos min familj och har precis ätit en supernyttig frukost i form av havregrynsgröt. Jag har haft en jättemysig kväll här hemma med pizza, film och ...håll i er... snöskotning =P. Är man en föredetta lantis så är man, jag följde med pappsen ut med traktorn igår och plogade snö =).

Idag blir det hem och träna lite, funderar på att dra till badhuset, det är ju så jäkla halt ute så mina planer på att gå ut och springa kanske inte funkar så bra idag, vi får se.
Hoppas ni haft en riktigt bra lördag, och får en lika bra söndag! /Jennifer


Familjemys



Det får bli att åka till sörping idag för att hälsa på mina kära föräldrar och systrar. Orkar inte sitta hemma och inte göra något alls, det är ju trotts allt lördag! Så nu får det bli familjemys för hela slanten =). /Jennifer

 


8 Januari

Ännu en lugn dag väntar mig, har inget som helst inplanerat, både skönt och fruktansvärt tråkigt.
Får se vad jag hittar på helt enkelt.
Vad ska ni andra hitta på idag då? /Jennifer

Kära systrar <3

Igår hade jag en jättetrevlig kväll med mina underbara småsystrar. Vi gick på kinarestaurang och åt oss supermätta och sedan gick vi hem till mig och kollade på film.
Jag är så otroligt tacksam för de där två! Vi har alltid haft ett väldigt bra band, mina systrar och jag, vi har inte haft några större bråk och vi kan umgås som bästa vänner gör trotts åldersskillnad (2 och 5 år). Det betyder så mycket för mig att ha en familj som jag verkligen kan prata med och som jag vet alltid finns där för mig.

Jag älskar er mina små änglar! /Jennifer


Svaren från frågestunden:

Har du bott i Söderköping hela ditt liv?
Ja, jag är född och uppväxt i söderköping. Det är först nu efter tjugo år i den lilla staden som jag har tagit klivet och flyttat till "storstan" (norrköping).

Hur länge har du bloggat?
Jag har bloggat i lite mer än tre år, det här är min andra blogg och den har jag bara bloggat på sedan september förra året.

Vad vill du få ut av att blogga?
Jag ser det som en hobby. Jag älskar att skriva, har alltid gjort, och det här är ett sätt för mig att få "skriva av mig". Samtidigt tycker jag att det är jätteroligt att man genom bloggen kan läsa och träffa andra på andra bloggar som man verkligen kan inspireras av.

Vad vill du jobba med i framtiden?

Ni anar inte hur svår den här frågan är för mig! Så länge jag kan minnas så har mina karriärsdrömmar pendlat mellan allt ifrån friidrottstjärna, hotellägare, konditor, bröllopsfixare mm. Ja den listan kan göras millång! Just nu jobbar jag på ett konditori så det är en karriärsdröm som faktiskt har slagit in lite (även om jag inte är konditor, utan kallskänka). Men just nu så skulle jag vilja utveckla det, lära mig mer om just konditoridelen och kanske ha det här med att planera bröllop lite på sidan av =). Men som sagt, mina drömmar ändras ofta!

Är det där din naturliga hårfärg?
Jag är naturligt blond, men inte riktigt såhär ljus. Jag har blonderat det lite för att täcka över utväxten sedan jag färgade det mörkt förra året.

Tack så mycket för era frågor, det här är svaren än så länge, men vill ni veta mer så är ni självklart välkommna med era frågor!

Tv-spels dag!



Oj oj oj vilken seg och slapp dag jag har idag, så jäkla skönt! Har gjort lite styrketräning, tagit en lång skön dusch, legat och läst i sängen och nu har jag suttit och spelat tv-spel med min älskling =). En bra dag om ni frågar mig!
Vi har spelat Call of Duty Black ops eller vad det nu heter, helt okej spel, jag är väl inte så mycket för att springa runt och skjuta folk på spel egentligen, men det är väldigt spännande!
Nu ska jag ta och lägga mig och läsa lite igen, kan inte spela för mycket utan att få ont i huvudet .... hmm, börjar man bli tantig då? /Jennifer

...


6 Januari


Idag är det sista dagen på min semester =(. Ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet på ett sätt, men det är ju ganska skönt att gå hemma också =P. Tur att man har chansen att variera det lite, så jag ska inte klaga.

Idag blir det nog en väldigt lugn dag för min del, ikväll kommer mina systrar hit och vi kanske ska gå på bio om vi hittar något bra att se annars får det bli en hemmakväll.
Hoppas att ni får en bra dag! /Jennifer

 


God morgon världen!

Åh vilken skön natts sömn jag haft inatt! Vaknade alldeles utvilad och pigg nu på morgonen, tog och tränade lite magmuskler för att få upp aptiten så nu ska jag gå och koka lite gröt till mig och min älskling =).
På dagens schema står det:

*Städning av lägenheten (hann inte riktigt med allt igår)
*Handla lite till middagen.
*Laga middag till svärföräldrarna som kommer på besök i kväll.

Inte lika mycket som igår, men jag har att göra iallafall =). Hoppas ni får en riktigt superhärlig Trettondagsafton mina vänner! /Jennifer

Mätt i magen!



Mums vilken god middag jag gjorde ikväll, om jag får säga det själv. Pasta Alfredo med stekt kyckling till, åh så gott. Till pasta alfredo ska man egentligen ha parmesan men det hade vi inte så det blev västerbottenost istället, fungerade det också. Man kokar bara ihop grädde (jag tar lite mjölk också för att inte få den så fet) och ost och kryddar med salt, peppar och lite torkad persilja. Sedan blandar man såsen med kokt pasta, jag har penne pasta och serverar det med stekt kyckling. Superenkelt och supergott, precis som det ska vara!

 


4 Januari

Godmorgon kära läsare! Idag känns det som att det kommer vara en roligare dag än jag hade igår, jag var som sagt inte på det bästa av humör igår =/. Men imorse fick jag en riktigt lång och härlig sovmorgon med min älskling, och det är verkligen den perfekta början på dagen. Nu har jag också fått i mig en god och nyttig frukost i form av yoghurt och musli, och är redo att ta tag i dagens sysslor.
Det här är vad som står på schemat såhär långt:

* Hämta ett par snökedjor till pappsen (är man en lanttös så är man =P).
* Köra hem bilen till söderköping och träffa familjen.
* Ringa optikern om nya linser.
* Städa lite här hemma i lägenheten, imorgon kommer svärföräldrarna =).
* Träna.
* Laga middag.

Ja det ser ut som att jag kommer att få den här dagen att gå också, tror ni inte?
Hoppas att ni får en riktigt härlig tisdag! /jennifer


Natti natti!



Äntligen har det blivit dags att krypa ner i sängen igen! Jag vet inte vad det har varit med mig idag men mitt humör har verkligen inte varit på topp, jag har varit trött och hängig och allmänt låg hela dagen, inget roligt alls! Hoppas att morgondagen blir bättre. Jag ska åka hem och lämna tillbaka bilen igen på förmiddagen och sedan blir det att vara hemma och umgås med min älskling resten av dagen. Känns som att det skulle behövas, en dag där jag bara får umgås med de jag älskar och ha det mysigt! Jag behöver styrka!!

Natti natti. /Jennifer


Hemma igen

Skåpet var tyvärr inte vad vi hade letat efter, vi behöver lite mer förvaring än det fanns i det skåpet så vi får leta vidare. Lite jobbigt att man gått igenom så mycket besvär med att låna bil, köra vilse i Vilbergen osv. i stort sett i onödan, men det är väl det livet går ut på =). Nu ska vi äta lite middag och sedan åka och storhandla! /Jennifer

Iväg till sörping



Godförmiddag mina vänner =). Dagen har börjat helt okej, har hunnit med lite träning och även packat in den där jäkla digitalboxen som är trasig, nu får vi se om de kan fixa den någon gång!

Nu ska jag snart iväg till familjen i söderköping för att umgås lite med dem, och så ska jag låna bilen för att åka och kolla på, och kanske även köpa, ett vitrinskåp till lägenheten som jag ringde på igår. Vuxenpoäng!
Sedan blir det storhandling också, när man ändå har bilen liksom.

Hoppas ni får en riktigt bra dag allihop! /jennifer

Tvättdag =/

Idag har jag tillbringat större av min tid nere i tvättstugan, hade samlat på oss en hel del tvätt efter allt jul och nyårsfirande! Men nu är det tvättat och ligger så fint i sina lådor igen, det här med att bo hemifrån och vara sambo kan vara ganska jobbigt ibland =P, var väldigt bortskämd med att mamma fixade med tvätten för det mesta.


Nyårsbilder

Här kommer äntligen bilderna från nyår. Tydligen går det inte att för tillfället ladda upp bilder när jag använder Mozilla, men med Explorer fungerar det utmärkt. Tog mig bara två dagar att komma på det =P!

























1 Januari

Så var det ett nytt år! Och det har börjat riktigt lugnt och skönt, jag sitter här med Tessan och kollar på när älsklingen spelar tv-spel. Har god lust att gå ut och gå på en promenad men det är halv storm ute så jag vet inte vart vi skulle gå utan att blåsa bort.

Jag hade iallafall en riktigt kul och trevligt nyår igår.
Supegod mat och gott sällskap i form av mina kära vänner!

Tack allihopa för att ni gjorde mina sista timmar på 2010 och de första timmarna på 2011 lyckade.

Jag har en massa bilder, men för tillfället så vill inte min dator sammarbeta med mig så det får komma upp senare =/.
Nu blir det lunchdags! /Jennifer


RSS 2.0